Zásady ochrany osobních údajů

PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

 

Pro provoz a zkvalitnění internetových stránek https://www.hodnocenialkoholu.cz používá provozovatel tzv. cookies. Tyto malé soubory se ukládají do vašeho zařízení prostřednictvím prohlížeče při otevření internetové adresy a umožňují lépe přizpůsobit internetové stránky.

 

Pokud budete nadále procházet naše webové stránky beze změny nastavení souborů cookie (viz níže), potvrzujete a souhlasíte s tím, že provozovatel soubory cookie používá.

 

Provozovatel internetových stránek

 

Martin Kocián, Kupkova 2598/18, 690 02 Břeclav, IČO: 14038544

 

Kontaktní údaje

 

S provozovatelem webu je možné komunikovat prostřednictvím kontaktů na kontaktní stránce.

 

Jaké údaje zpracováváme

 

Stránka používá soubory cookies. Při procházení webových stránek zaznamenáváme vaši IP adresu, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek k tomu, abychom vám mohli nabídnout ještě lepší služby.

 

Cookies pro cílení reklamy budou zpracovávány jen na základě vašeho souhlasu. Používání cookies můžete na svém počítači zakázat.

 

Využíváme služeb Google Analytics pro anonymní analýzu chování uživatelů našich webových stránek, abychom mohli najít a opravit chyby v uživatelském rozhraní. Tato aplikace může využívat cookies k mapování vašeho pohybu na našich webových stránkách. Více informací naleznete na stránkách služby https://www.google.com/analy

tics/learn/privacy.html?hl=cs

 

Dále ke cookies

 

Pokud na naše stránky přidáte komentář, můžete povolit uložení jména, emailové adresy a webové stránky do cookies. Tímto způsobem se snažíme zvýšit váš komfort, když budete psát nový komentář už pak nebudete muset tyto údaje znovu vyplňovat. Tyto soubory cookies budou mít životnost jeden rok.

 

Pokud máte účet a přihlašujete se k tomuto webu, nastavíme dočasné cookie pro ověření, zda váš prohlížeč přijímá soubory cookies. Tento soubor cookie neobsahuje žádná osobní data a při zavření prohlížeče se zruší.

 

Při přihlašování vám nastavíme také několik souborů cookies pro uložení vašich přihlašovacích údajů a pro nastavení zobrazení obrazovky. Přihlašovací soubory cookies mají životnost dva dny a cookies pro nastavení zobrazení mají životnost jeden rok. Pokud potvrdíte možnost „Zapamatovat si mě“, vaše přihlášení bude trvat dva týdny. Pokud se ze svého účtu odhlásíte, přihlašovací cookies budou odstraněny.

 

Pokud upravujete nebo publikujete článek, bude ve vašem prohlížeči uložen další cookie. Tento cookie neobsahuje žádná osobní data a jednoduše označuje ID příspěvku, který jste právě upravili. Jeho platnost vyprší po 1 dni.

 

Komentáře

 

Když návštěvníci přidají komentář na tento web, jsou shromažďovány údaje zobrazené ve formuláři pro komentář, dále IP adresa návštěvníka a řetězec user agent definující prohlížeč, což pomáhá k detekci spamu.

 

Službě Gravatar může být poskytnut anonymní řetězec vytvořený z vaší emailové adresy (nazývaný také hash), díky kterému lze určit jestli tuto službu používáte. Zásady ochrany osobních údajů služby Gravatar jsou k dispozici zde: https://automattic.com/privacy/. Po schválení vašeho komentáře je váš profilový obrázek viditelný pro veřejnost v kontextu vašeho komentáře.

 

Vložený obsah z dalších webů

 

Příspěvky na těchto stránkách mohou obsahovat vložený obsah (například videa, obrázky, články atd.). Vložený obsah z jiných webových stránek se chová stejným způsobem, jako kdyby návštěvník navštívil jiný web.

 

Tyto webové stránky mohou shromažďovat data o vás, používat soubory cookies, vkládat další sledování od třetích stran a sledovat vaši interakci s tímto vloženým obsahem, včetně sledování interakce s vloženým obsahem, pokud máte účet a jste přihlášeni na danou webovou stránku.

 

Jak dlouho uchováváme vaše údaje

 

Pokud přidáte komentář, komentář a jeho metadata budou uchovávána po dobu neurčitou. Údaje jsou uchovávány za účelem automatického rozpoznání a schválení všech následných komentářů, místo jejich držení ve frontě moderování.

 

Jaká máte práva?

 

Pokud jste na tomto webu přidali komentáře, můžete požádat o obdržení souboru s exportem osobních údajů, které o vás uchováváme, včetně všech údajů, které jste nám poskytli. Můžete také požádat o odstranění veškerých osobních údajů, které o vás uchováváme. Tato možnost nezahrnuje údaje, které jsme povinni uchovávat z administrativních, právních nebo bezpečnostních důvodů.

 

Veškerých osobních údajů, které o vás uchováváme. Tato možnost nezahrnuje údaje, které jsme povinni uchovávat z administrativních, právních nebo bezpečnostních důvodů.

 

  1. Za podmínek stanovených v GDPR máte
    • právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,
    • právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR.
    • právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR.
    • právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a
    • právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.
    • právo písemně nebo elektronicky odvolat souhlas se zpracováním, a to na adresu nebo email správce uvedený v čl. III těchto podmínek.
  2. Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaše právo na ochranu osobních údajů.

 

Kam posíláme vaše data?

 

Komentáře návštěvníků mohou být kontrolovány prostřednictvím automatizované služby detekce spamu AKISMET, která patří společnosti Automattic. O ochraně osobních údajů se můžete dočíst zde: https://automattic.com/privacy/

 

Jak změnit nastavení cookies ve vašem počítači?

 

Google Chrome – Více informací
Micorosft Edge – Více informací
Safari – Více informací
Mozilla Firefox – Více informací

 

Závěrečná ustanovení

 

Používáním našich webových stránek se zavazujete k souhlasu se zpracováním osobních údajů a souhlasíte s dokumentem o zásadách zpracování osobních údajů.

 

Nejnovější články

Dárková balení alkoholu se sklenicemi

Dárková balení alkoholu se sklenicemi

Pořiďte si oblíbený alkohol a k tomu rovnou originální a tematicky laděné sklenice. Využijte možnosti zakoupit dárková balení alkoholu se sklenicemi, která obsahují vše v jednom. S tímto působivým dárkem potěšíte naprosto každého. Vsaďte na sety přinášející radost ve všech ohledech. Plantation 20th Anniversary XO 0,7l + 2x sklo GB

Přečíst článek »
Gravírování a vlastní etiketa láhve

Gravírování a vlastní etiketa láhve

Spojte originalitu s vybranou chutí oblíbeného alkoholického nápoje. Nechte si vytvořit láhev na míru nebo ji naopak darujte svým blízkým. Vlastní etiketa a nepřehlédnutelné gravírování. Buďte v tomto směru kreativní a popusťte uzdu vlastní fantazii. Whisky a ochucené whisky Rumy a ochucené rumy Skotské whisky Americké whiskey Pálenky a ovocné

Přečíst článek »
XXL láhve

XXL láhve

Dopřejte si pořádnou dávku svého oblíbeného alkoholu. Láhve XXL jsou zárukou toho, že vám dobré pití jen tak rychle nedojde. Maximalismus s sebou nese nejenom velký objem, ale také originalitu a působivé provedení. Ideální řešení pro nekonečné párty a nevšední dárky. Jack Daniel’s whiskey 3l GB Zjistit cenu sady Captain

Přečíst článek »

Degustační sady

Degustace je vstupní bránou do světa alkoholu. Potěšte své blízké degustační sadou. Nabídněte jim možnost poznat hned několik chutí vybraných destilátů a nechte na nich, který jim zachutná nejvíce. Degustační sady jsou nápaditým a originálním dárkem. Jack Daniel’s set Zjistit cenu sady Tatratea Mini Set Zjistit cenu sady Plantation set

Přečíst článek »